Haartransplantatie bij vrouwen

Hoewel als er van haartransplantatie wordt gesproken meestal de mannen opkomen, zijn er ook veel vrouwen die haartransplantatie laten toepassen. Net als bij mannen kan haarverlies bij vrouwen om bepaalde redenen optreden en komt het vrij vaak voor.

WAT IS DE REDEN VAN HAARUITVAL BIJ VROUWEN?

Naast factoren zoals onregelmatige voeding, stress, hormonale stoornis en mannelijke haarverlies (androgenetische alopecia), kan het voorhoofd van het haar ruimer worden en kan het haar in het bovenste gebied of in het algemeen verdunnen.

Zulke situaties kunnen een reden zijn om haartransplantatie bij vrouwen ook uit te voeren.

IS ER EEN ANDERE METHODE VOOR HAARTRANSPLANTATIE BIJ VROUWEN?

Net als bij mannen wordt haartransplantatie uitgevoerd volgens de Fue-methode, de nieuwste technologie bij vrouwen. Met de ontwikkelende technieken is het echter niet nodig om het haar volledig te scheren vóór de haartransplantatie zoals bij mannen.

Het aantal transplantaten dat uit het donorgebied moet worden genomen, wordt bepaald na het haarverlies of de voorste haarlijn wordt bepaald met het onderzoek. Tijdens het onderzoek wordt, afhankelijk van de opening, DHI (ongeschoren haartransplantatie) of Fue-methode gebruikt om te beslissen of een bepaald gebied wordt geschoren en op deze manier de haarzakje makkelijker uit te halen.

De haarzakjes verzameld met de Fue-methode worden vervolgens getransplanteerd naar de aangegeven gebieden zoals in de planning. Symptomen van herstel of haartransplantatie zijn sneller of beter te merken dan bij de mannen.

Met de haarlengte is het mogelijk om het zaaigebied of de gebieden waar de grafts worden genomen te sluiten. Op deze manier kunt u uw sociaal-zakelijke leven voortzetten.

HOE LANG DUURT HET OM NATUURLIJK HAAR TE KRIJGEN?

Na de procedure komt er 1 week korstvorming, na 1 maand de uitval, na 3 maanden de groei van de gezaaide haarzakjes welk 1 jaar lang zal duren.

Open chat