DHI Haartransplantatie

DHI Haartransplantatie

DHI is een andere vorm van de veel gebruikte Fue-methode welk wordt uitgevoerd zonder kanalen te openen in de hoofdhuid, te focussen op de lege plekken zonder het bestaande haar te beschadigen. Omdat het genezingsproces sneller en eenvoudiger is dan andere technieken, kunt u gemakkelijk terugkeren naar uw sociale en zakelijke leven.

WAT TE DOEN VOORAFGAAND DHI-HAARTRANSPLANTATIE?

De routinematige haaranalyse voorafgaand aan het DHI-haartransplantatieproces beoordeelt de kwaliteit van het haar, de structuur, het potentieel voor afstoting en de dichtheid van het donorgebied. Haaranalyse wordt voltooid door het aantal transplantaten te berekenen dat kan worden getransplanteerd.

Het is niet altijd noodzakelijk om uw haar te scheren met DHI-methode maar wel de donorzone.

HOE WORDT DHI-TRANSPLANTATIE TOEGEPAST?

Net als bij de Fue-methode begint de procedure met anesthesie van het nekgebied door lokale anesthesie op de donorlocatie toe te passen. Vervolgens worden de haarzakjes verwijderd met behulp van een micromotor door stukjes weefsel één voor één achter te laten. Tijdens de opname van de wortels worden het donorgebied en andere haarzakjes niet beschadigd.

Om de kwaliteit van de ontvangen haartransplantaten te behouden en de levensduur van het weefsel te verlengen, wordt het weefsel gegroepeerd in een beschermende oplossing en in de wacht gezet.

Nadat het weefsel is afgenomen, wordt lokale anesthesie aangebracht op het te planten gebied en wordt het gebied op elkaar afgestemd. De zaaivoorbereiding wordt dan voltooid door de graften in de implantaatpennen (choi-pen) te plaatsen in overeenstemming met de dikte van het implantaat. Haartransplantatieproces wordt gestart met een voorste haarlijn en de transplantaten in de pennen worden geplant volgens de natuurlijke uitgangsrichtingen van het haar. Het haartransplantatieproces wordt voltooid zonder schade te brengen aan het bestaand haar.

HELINGSPROCES EN GROEI VAN NIEUWE HAAR

De eerste week na de behandeling begint het aangebrachte haar korstvorming te tonen en af te vallen. Tussen 15-21 dagen begint de uitval fase en zal dit stoppen (shock loss). Na 3 maanden groeien er weer nieuwe haartjes. Binnen 6 maanden zal er ongeveer 80% nieuwe haartjes uitkomen.

In de 12de maand zal de groeifase worden voltooid.

Zo kunt u uw natuurlijke en gezonde haren makkelijk in stijl brengen.

FOTO’S VOOR  EN NA DHI-HAARTRANSPLANTATIE

dhi-01
dhi-02
Open chat