Buikwandcorrectie

Abdominoplastie is een esthetische chirurgische ingreep waarbij vetweefsel en overtollige huid in de midden- en onderbuik worden verwijderd. Bij buikwandcorrectie wordt de strakheid en spanning van de buikwandspieren gewaarborgd, overtollige huid en vet worden verwijderd en er wordt een platte buik voor de patiënt gecreëerd. Buikwandcorrectie is over het algemeen geschikt voor mensen die last hebben van verslapping van de buikhuid en vervorming van hun spieren als gevolg van zwangerschap, overmatige gewichtstoename en verlies.

Een van de meest zichtbare negatieve bijwerkingen van overmatig gewichtsverlies is het losraken, en verslappen van de huid in de buikstreek. Meestal kan een slappe buik frustrerend zijn, vooral voor moeders die een paar keer zijn bevallen. Moeders die een gevoelige periode doormaken, kunnen niet wachten op een fittere en strakkere buik met een buikwandcorrectie.

U kunt een buikwandcorrectie ondergaan om de losgemaakte buikhuid weer aan te spannen en de vervormde spieren te herstellen. Abdominoplastie streeft naar het lichaam waar iedereen van droomt.

Open chat