Borstvergroting

Het is de chirurgische methode om de grootte van de borsten die vanwege genetische of latere redenen niet tevreden zijn met hun uiterlijk of grootte, op de gewenste afmetingen te brengen met behulp van prothesen die siliconen worden genoemd.

De maat die onze patiënten willen, is voor ons het belangrijkste concept.

Onze arts bepaalt de meest geschikte borstmaat voor jou met de term natuurlijk of één klik boven de natuurlijke. Wij passen de meest geschikte prothese voor deze maat toe bij onze patiënt.

Het punt waar onze patiënten die een borstvergroting willen ondergaan, bang zijn voor het litteken na de operatie. De sporen die kunnen optreden in de applicatie die is gemaakt met de geavanceerde methoden en materialen die we gebruiken, worden geminimaliseerd.

Waarom moet ik een borstvergroting ondergaan?

1-Het wordt vooral gedaan om de heup- en borstverhouding te corrigeren bij vrouwen die denken dat hun borsten klein zijn.

2-Borstlift- en verzameloperaties worden uitgevoerd om het verlies van borstvolume na de bevalling te corrigeren.

3-Het wordt gedaan om symmetrie in borstomvang te bieden.

4-Het wordt uitgevoerd wanneer borstprothesen die om medische of cosmetische redenen zijn geplaatst, oud worden of hun eigenschappen verliezen. In feite is er een gulden snede in elk deel van ons lichaam. Er zijn verhoudingen en enkele hoeken op de borst. De belangrijkste hiervan is het decolleté, het gebied dat in de eerste plaats de aandacht trekt op de borst.

Dames houden rekening met het decolleté bij het kiezen van jurken en bikini’s. Ze gebruiken zelfs bh’s met een zeer hoge ondersteuning om dit te bereiken. Bij dergelijke patiënten verzorgen we het decolletégedeelte met een borstvergroting.

Het doel hier is om de borst zoveel mogelijk in het midden te verzamelen en te voorkomen dat deze naar de zijkanten schuift.

Wat is siliconen (prothese)?

Het is de naam die wordt gegeven aan de buitenste prothesen met siliconencoating die een speciale gel of vloeistof (zoutoplossing) bevatten die is geproduceerd voor gebruik in de esthetiek van borstvergroting.

Het siliconenmodel dat bij patiënten moet worden gebruikt, verschilt afhankelijk van de volgende situaties:

De ribbenkast en spierstructuur van de patiënt,

Huiddikte,

Verslapping van de borst,

Lichaamsstructuur en verhouding,

Op verzoek van de patiënt

Wat zijn de soorten siliconen?

Er zijn 2 modellen of vormen van siliconen in verschillende maten. Het verzoek van de patiënt is belangrijk over welk type en welke maat prothese bij de patiënt zal worden gebruikt. Naar aanleiding van het onderzoek nemen arts en patiënt gezamenlijk een besluit.

slicon

Ronde siliconen

Het is de naam die wordt gegeven aan prothesen in de vorm van hemisferen. Over het algemeen kan het de voorkeur hebben in gevallen waarin het borstdecolleté er voller uit wil zien en de borstspier dik is.

Drop siliconen

Het kreeg deze naam omdat het qua uiterlijk op een waterdruppel lijkt. Het onderste deel is voller. Over het algemeen kan het de voorkeur hebben bij vrouwen met klein normaal borstweefsel, slanke, lange ribbenkast.

Hoe moet de juiste prothese worden gekozen?

Uw arts zal u toestaan de meest geschikte prothese te kiezen die esthetisch en met de algemene contouren van uw lichaam past.

Er wordt veel aandacht besteed aan symmetrie qua maat in de borsten.

Waar wordt de siliconen geplaatst?

Of de siliconen submusculair of supramusculair zijn, wordt bepaald door het borstweefsel en de conditie van de patiënt.

Het zou verkeerd zijn om te zeggen dat de onderspier gezonder is of de bovenspier beter. Deze regio’s zijn niet superieur aan elkaar.

Chirurgie proces

De grootte van de borst wordt bepaald op verzoek van de patiënt en het advies van de arts. Uiteraard wordt de vorm en maat van de te plaatsen prothese bepaald aan de hand van de lengte, het gewicht en de diameter van de ribbenkast van die persoon.

Er wordt aandacht besteed aan de verslappingsverhouding van de borsten van de patiënt. Bij deze operatie worden ook de borsten van de patiënt gelift.

Naarmate het doorhangen van de borst toeneemt, moet ook de maat van de te plaatsen prothese toenemen.

Als een te grote prothese wordt gebruikt, vooral bij patiënten met weefsellaxiteit, kan na een bepaalde tijd verslapping optreden.

Vanwege deze omstandigheden moet de maat van de prothese tijdens de operatie door uw arts worden bepaald.

Nadat de borstomvang van de patiënt is bepaald en zijn gezondheidstoestand is geëvalueerd, wordt de operatiedag aangemaakt.

Voor de operatie, als er vraagtekens zijn in het hoofd van onze patiënt, worden deze beantwoord, worden de definitieve plannen gemaakt en wordt de foto gemaakt voor de operatie, en dan wordt het geschikt voor de operatie.

Hoelang duurt de operatie?

De operatie duurt tussen de 45 minuten en 1 uur. Afhankelijk van de toestand van de patiënt kan de operatie ‘s ochtends worden uitgevoerd en’ s avonds worden ontslagen.

Zijn er littekens na de operatie?

Afhankelijk van de procedure kunnen er littekens achterblijven op de tepel, onder de oksel of onder de borst.

Wanneer er een incisie wordt gemaakt vanaf de vouwlijn onder de borst, blijft het litteken in dit gebied verborgen.

Postoperatief:

Na de operatie wordt een speciale bh aangedaan. Deze bh wordt 15 dagen gedragen en wordt daarna overgeschakeld naar een sport-bh. In 15 dagen wordt een sportbeha gebruikt en wordt de normale beha verwisseld.

Genezingsproces:

Patiënten kunnen gevoelloosheid voelen tijdens het genezingsproces, maar dit is wat patiënten verlies van gevoel tijdens het genezingsproces van zenuwweefsels noemen, maar is eigenlijk gevoelloosheid. Onder normale omstandigheden is er geen verlies van gevoel.

Wanneer keer ik terug naar mijn dagelijks leven?

10 dagen zwaar sporten wordt niet aanbevolen. Daarna kunt u volledig terugkeren naar uw dagelijkse leven.

Na 3 dagen kunt u weer aan het werk. Pijn wordt voorkomen door tijdens de operatie de zenuwen tussen de ribben te verdoven. De eerste 2 dagen kan er een gespannen gevoel zijn.

We verhogen het patiëntcomfort met enkele speciale technieken die we toepassen tijdens de operatie en tijdens het ziekenhuisproces. Echter, 5 gouden regels die onze patiënt zal doen en het herstel bespoedigen:

De zorgvuldige naleving door onze patiënt van wat door dokter wordt verteld

Sommige bewegingen niet doen, raden we niet aan

Regelmatig gebruik van voorgeschreven medicijnen

Het gebruik van het speciale medische korset dat hem tijdens het proces is gegeven

Aangezien het genezingsproces van elke patiënt anders is, wordt de vereiste massagetoepassing regelmatig uitgevoerd zoals beschreven

Open chat