BBL

Deze operatie wordt uitgevoerd om platte, hangende, brede en vormeloze billen te verbeteren en ronde, rechte en strakke billen te krijgen. Liposuctie, vetinjecties, bilimplantaten en klassieke billiftoperaties vallen onder bilchirurgie. Afhankelijk van de behoeften van de patiënt kunnen de geschikte methoden worden toegepast als een enkele of gecombineerde operatie.

Wie ondergaat billen-esthetiek?

Patiënten die niet tevreden zijn met de vorm van hun billen kunnen deze operatie ondergaan.

Wat moet er vóór de operatie gebeuren?

Zoals bij alle plastische chirurgie, moet de patiënt ten minste twee weken voor de operatie stoppen met roken en ook niet roken gedurende twee weken na de operatie. Anticoagulantia zoals aspirine enz. moeten ten minste 10 dagen vóór de operatie worden stopgezet. De patiënt moet 1 week voor de operatie stoppen met het innemen van alle andere medicijnen of voedingssupplementen (medicatie die Ginseng, CoQ, Gingko Bloba, enz. omvat). De patiënt moet ook elke andere belangrijke aandoening aan zijn chirurg bekendmaken.

Wat is de chirurgische techniek?

Biloperaties duren 1 tot 3 uur onder algemene narcose in operatiekamers. Liposuctie wordt toegepast op de noodzakelijke gebieden om de heupen en billen te hervormen en de billen op te tillen. Het vet dat van het lichaam is verwijderd, kan op het bovenste deel van de billen worden geplaatst om een versterkte look te geven. Als de hoeveelheid vet niet voldoende is, kunnen speciaal ontworpen bilimplantaten tussen de spieren worden geplaatst, via een korte incisie tussen de billen. Als billen en benen los en plat zijn geworden door overmatig gewichtsverlies, kan de klassieke billiftoperatie worden uitgevoerd in het gebied net boven de billen, waarbij de incisies onder het ondergoed worden verborgen. Door deze operatie krijgen de billen een vollere en rondere vorm. Losse en overmatige huiden in de benen worden ook verwijderd.

Wat te verwachten na de operatie:

Patiënten worden over het algemeen een dag in het ziekenhuis opgenomen. Ze kunnen een korset dragen om comfortabeler te bewegen en minder pijn te voelen. Patiënten wordt geadviseerd het korset de eerste drie weken dag en nacht te dragen. Op de tweede dag kunnen ze een bad nemen. Sportactiviteiten moeten de eerste zes weken worden beperkt. De eerste drie weken kunnen er lichte kneuzingen zijn, maar dit is tijdelijk. Als alleen vetinjectie wordt gebruikt, kan tot 30% oplossen, wat enige vermindering van de volheid zou veroorzaken.

Open chat